9.7.09

"En farvning er aldrig mislykket!"

....står der i materialet om farvning fra Spindeforeningen. Og ligenetop dét var de ord jeg mumlede forleden, da jeg pakkede mit seneste farve-eksperiment ud. Den oprindelige plan var, at farve små totter fibre og en stump garn, i hver af de tolv farver der er i mit farve-kit, men i praksis blev de små totter temmeligt melerede og blandet sammen, da jeg pakkede dem sammen....sammen for at fiksere dem.
Efter at have mumlet lidt og efter at jeg havde inspiceret fibrene lidt nøjere endte jeg dog med at være vældigt godt tilfreds med mig selv, der er mange spændende eksempler på hvordan farverne blander sig og passer sammen. Mange af dem vil jeg ihvertfald gerne forsøge at eftergøre med vilje på større portioner fibre.
Senere samme aften gentog jeg farvningen under super-kontrollerede fikseringsforhold, der foregik i hver sin lille frysepose-pakke, så ingen farver blev blandet. Og så så det sådan her ud:

Væsentlig mere kendeligt end første forsøg, men også tættere på min oprindelige plan, og et godt eksempel på hvilke farver det er jeg har at farve med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar