12.2.12

Generalforsamling i Spindeforeningen

Foreningen har 5 års fødselsdag, har vokset sig stor og smuk og tæller ca. 130 medlemmer. I dag samledes 41 af os til den årlige generalforsamling og dertil hørende spinde-hygge i et forsamlingshus på Midtfyn.
Vi startede med kaffe og dejligt brød for derefter at gå over til en workshop i brug af kartemaskine til blanding af fibre og farver. Karin fortalte inspirerende om de mange muligheder man har med sådan en fætter og lidt uld.
Der blev kartet på livet løs af de udleverede uldprøver i forskellige farver. For mange var det lidt af en aha-oplevelse at se hvordan farverne kan blande sig og hvordan det kan tage sig ud i det spundne garn. Jeg tror der er mange der skal hjem og lege med kartning herefter..
Selve generalforsamlingen blev afholdt umiddelbart efter frokost, i vanlig god ro og orden. En ny bestyrelse blev valgt og vi fik os også en ny formand: Pia Aaes. Karin, som har været formand siden starten, mente at det ville være godt for foreningen med en ny formand, og Pia er helt sikkert det bedste valg til den post. Hun bliver en god formand, er jeg sikker på!
Efter mødet var der igen "fri spind" og hygge. Dejlige kager til eftermiddagskaffen satte et sødt og velsmagende punktum for en dejlig dag i kartningens og spindingens tegn! Jeg glæder mig allerede til næste arrangement..

1 kommentar:

  1. Dejlige billeder og en tekst der præcis rammer den følelse, jeg er kommet hjem med. Tak til bestyrelsen for endnu et dejligt arrangement med en super stemning (selv om det selvfølgelig bliver lidt uldent ind i mellem)

    SvarSlet